Autor: Helen Roots • 29. aprill 2021

Homses "Uus Maa kinnisvarasaates"

Reedel kell 13 on Äripäeva Raadio eetris järjekordne "Uus Maa kinnisvarasaade". Millest saates juttu tuleb, annab aimu saatejuht Lauri Leet.

Autor: Pixabay

Saates räägime Uus Maa Harjumaa juhtiva konsultandi ning Pirita ja Viimsi kutselise maakleri Marek Kirjaneni ja Harku valla ja Harjumaa kutselise maakleri Ketlin Jundasega sellest, milline on olukord majade, suvilate ja kruntide segmendis. Mõistagi puudutame ka kinnisvaraturu üldist olukorda ning anname soovitusi, kas ja kuivõrd tasub praeguse osturalliga kaasa minna. Lisaks uurime, mil määral ja kuidas kuumenev kinnisvaraturg tavapäraselt kevaditi niigi hoogustuvat krundi- ja suvilaturgu tagant tõukab, ja küsime, mida on huvilisel majade-suvilate-kruntide seast võimalik praegu üldse soetada.

Arutleme pikemalt, kui kaugele keskustest (Tallinnast) ollakse nõus maakodusid ja suvilaid ostma, millistele tingimustele need peavad vastama ja kui palju üldse ühe hea asukohaga krundi ostmisel määrab ostuhinda see, milline hoone sellel asub. Samuti selgitame välja, millistes Harjumaa piirkondades ja ka millistes Tallinna linnaosades on kruntide ja majade nõudlus kõrgeim, ja nimetame saates ka indikatiivseid hindasid, millega majade ja kruntide ostuhuviline peab praegusel hetkel arvestama.

"Uus Maa kinnisvaratund" on eetris reedel, 30. aprillil Äripäeva Raadios. Kuula otse või järele!

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806