Autor: Koit Brinkmann • 10. august 2021

Keila-Joa suvila müünud Savisaar määras firmast kopsaka dividendi

Edgar Savisaar aasta tagasi Stenbocki majas, kus tollane peaminister Jüri Ratas võõrustas endisI peaministreid.
Foto: Andras Kralla
Aasta algul Keila-Joal asuva suvila müünud endine Keskerakonna esimees Edgar Savisaar määras Fixor Holding OÜst dividendideks 40 000 eurot, vahendab Äripäev.

Kuigi Fixor Holdingule kuulunud suvila vahetas omanikku juba aasta alguspoolel, kirjutas Savisaar mai lõpul ettevõtte majandusaasta aruandes, et „2021. aasta jooksul ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis võiksid mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi, kuid mis ei ole kajastatud 2020. majandusaasta aruandes“. Ehk suvila müüki ei ole aruandes kajastatud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474