Autor: kinnisvarauudised.ee • 24. august 2021

Omavalitsused saavad toetust biojäätmekonteinerite ja kompostrite ostuks

Kohalikel omavalitsustel avaneb peagi järjekordne võimalus taotleda toetust oma elanikele biojäätmekonteinerite ja kodukompostrite ostuks.
Keskkonnaminister Tõnis Mölder
Foto: Andres Haabu

„Peame biojäätmete eraldi kogumisega jõudsamalt edasi minema,“ nentis keskkonnaminister Tõnis Mölder. „Biojäätmed moodustavad praegu paraku ligi kolmandiku segaolmejäätmetest. Üks põhjus on, et inimestel napib võimalusi biojäätmeid oma kodu juures eraldi ära anda või pole neil piisavalt teadmisi, kuidas neid kodus kompostida. Selle olukorra parandamise võti on omavalitsuste käes.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474