Autor: Anu Viita-Neuhaus • 3. september 2021

Isamaa lubab Rakvere koduomanikud teoorjusest vabastada

Isamaa lubab Rakveres lõpetada olukorra, kus koduomanikud on sunnitud hooldama ja koristama linnale kuuluvaid kõnniteid. Kert Karuse sõnul on täna kehtiv kord ebaõiglane ja see tuleb lõpetada, vahendavad Lääne-Virumaa uudised.
Isamaa lubab Rakveres lõpetada olukorra, kus koduomanikud on sunnitud hooldama ja koristama linnale kuuluvaid kõnniteid.
Foto: Julia-Maria Linna

Rakvere abilinnapea Kert Karus rääkis, et plaanitav muudatus on kõigi linnaelanike huvides. "On aeg tulla 19. sajandist tänapäeva ja vabastada koduomanikud senisest teoorjusest. Rakvere linnal on vaja tagada kõnniteede õigeaegne ja parema kvaliteediga koristamine," ütles Karus. Ta lisas: "Peaks kehtima põhimõte, et linn hoolitseb enda teede korrashoiu eest ise."

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474