Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. september 2021

R8 Technologies on tõusnud uutesse kõrgustesse

R8 Technologies kuulutati “GREAT Tech for Change” kateooria võitjaks ja 3. koha pronksise auhinna vääriliseks DIT (UK Department of International Trade - s.o. meie EASi sarnane organisatsioon Ühendkuningriigis) korraldatud Tech Rocketship Awards konkursil, millest võttis sel kevadel osa rohkem kui 600 perspektiivikat noort tehnoloogiaettevõtet üle kogu Euroopa.
R8 Technologies tegevjuht Siim Täkker
Foto: Raul Mee

Auhinna ühe väljundina on R8 Technologies jõudnud ühena vähestest Eesti ettevõtetest ka British Airwaysi ametliku pardaajakirja High Life veergudele. Lisaks on R8 Technologies alustanud ka tööd Suurbritannia turul. Ettevõtte UK regiooni juhi Trevor Milesiga on võimalik kohtuda juba oktoobris toimuval London Smart Building Showl, mis on üks olulisemaid kinnisvaramesse Ühendkuningriigis. Samal üritusel esineb ettekandega ka R8 Technologies tegevjuht Siim Täkker.

Täkker: “Loomulikult on sellise vägagi harukordse väljundi kasutamine meie jaoks suur kordaminek. Seda eelkõige just meie plaanide tõttu muutuda veelgi rahvusvahelisemaks ettevõtteks, kui me seda täna juba oleme. Usaldusväärsus on alati oluline ja kahtlemata annab selline tunnustus selge signaali meie potenstiaalsetele koostööpartneritele, et R8 Technologies on tulnud, et jääda ja kasvada.”

PANE TÄHELE! R8 Technologies tegevjuht Siim Täkker astub üles ka 7. oktoobril L'Embitu hotellis toimuva Ärikinnisvara halduse konverentsi vestlusringis, kus pakub lahendusi ärikinnisvara haldusesse tehnoloogia juurutamise murekohtadele. Veel viimaseid päevi saad pääsme lunastada SIIT!

DIT regionaaldirektor Conor McCurk: “On suurepärane näha Tech Rocketship Awards võitjaid British Airwaysi pardaajakirjas High Life. Oleme uhked, et British Airways oli konkursi ametlikuks lennufirmaks ja loodetavasti jätkub see koostöö ka tulevikus.”

R8tech tegutseb täna 18 erinevas riigis, sh Portugal, Soome, Austria, Holland, Tšehhi jt. Firma peakontor asub Tallinnas. Ettevõtte klientide hulka kuuluvad muu hulgas WeWork, CBRE, EDP, Radisson Blu, Linstow, EfTEN jpt. Tehisintellektil põhineva R8 Digitaalse Operaatori teenust kasutab üle 900 000 m2 ärihooneid ja see maht kasvab pidevalt. Keskmine saavutatud energiasääst on 15-20%, pakkudes samal ajal ka paremat sisekliimat. Sealjuures ei eelda see hoonetesse lisaseadmete paigaldamist (kõik tehakse kaugelt, kasutades olemasolevat infrastruktuuri) ega ka uut kasutajaliidest. Tänaseks on vähendatud kokku ka üle 15 000 tonni CO2 väljalaset.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474