Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. oktoober 2021

BaltCap ehitab Vilniusesse 15 000-kohalise rahvusstaadioni

BaltCapi Infrastruktuurifond allkirjastas täna lepingu Leedu haridus-, teadus- ja spordiministeeriumi ning Vilniuse linnavalitsusega, finantseerida ja ehitada välja Leedu rahvusstaadioni kompleks. Staadion on mahult Baltikumi suurim PPP-projekt.
Vilniusesse ehitatav staadion.
Foto: BaltCap

25-aastase kontsessioonilepingu raames ehitatakse Vilniusesse 85 000 ruutmeetril paiknev multifunktsionaalne spordikompleks. Staadionil on 15 000 istekohta ja see vastab UEFA IV kategooria nõuetele. Staadioni territooriumile rajatakse ka 3000 istekohaga IAAFi staadion, eri tüüpi sise- ja välisspordirajatised, spordimuuseum ja lasteaed.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474