Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. november 2021

Lidl hakkab kasutama üksnes roheenergiat

Lidl sõlmis Eesti Energiaga lepingu, mille kohaselt hakkab ettevõte kõigis oma Eesti kauplustes kasutama ainult taastuvenergiat. Sellega toetab ettevõte Lidli globaalset eesmärki saavutada 2022. aastal süsinikuneutraalsus.
Lidli Tartu kauplus
Foto: Egert Kamenik

Lisaks on Lidl esimene jaemüüja Eestis, kelle kauplustele on omistatud EDGE sertifikaat, mis tähendab, et need on ehitatud ressursitõhusalt ja keskkonnasõbralikke ehituslahendusi kasutades.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474