Autor: Helen Roots • 28. detsember 2021

Aavo Koka kolm ennustust

Kõik maailma toimimismehhanismid pea peale pööranud koroonapandeemia on ringi möllanud juba kaks aastat. Selle ajaga on pea igas valdkonnas ette tulnud muutusi, nii suuri kui väikeseid, ja tänu neile muutustele, millest mõni on saabunud vaat et üleöö, oleme ise suhtumas kuidagi paindlikumalt sellesse, et maailm meie ümber pole täna enam see, mis ta oli eile.
US Real Estate juhatuse esimees Aavo Kokk Patarei merekindluses Goržhi hoovi avamisel.
Foto: Liis Treimann

Aasta lõpp on ikka olnud pisuke tagasivaadete ja tulevikuennustuste aeg ja Kinnisvarauudiste lehel teeb sellega algust US Real Estate'i juhatuse esimees Aavo Kokk, kes kirjeldab kolme peamist muutust, mida tema lähitulevikus toimumas näeb. Need muutused ei ole tekkinud üleöö, need on vähehaaval toimumas olnud pikka aega, ent, saanud nüüd vajaliku tõuke, on edasised sammud ilmselt kiiremad ja pikemad tulema.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474