Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. jaanuar 2022

Kaamos: eestlased suunavad ka Lätit rohelisemalt ehitama

Mis on Eestis juba norm, ei pruugi seda Lätis veel tingimata olla. „Kui 2021. aastast alates kehtib ka Lätis A-energiaklassi nõue uutele eluhoonetele, siis päikesepargi lahendus hoone katusel on sealsel turul võrdlemisi unikaalne," hindab Kaamos Kinnisvara juht Taimo Murel Läti liikumist jätkusuutlikuma arenduse poole Eestist aeglasemaks.
Lahendused, mis Eesti kinnisvaraarenduses on saamas tavapraktikaks, on heaks eeskujuks ka naabritele, kinnitab Kaamos Kinnisvara juht Taimo Murer.

„Jätkusuutlikkust ei saa enam pidada nišiks. Tarbija ootab ja nõuab seda enamikus eluvaldkondades, sealhulgas kinnisvaraarenduses,“ leidis Kaamos Kinnisvara juht Taimo Murer. Kuigi kinnisvaraarenduses on roheline ja jätkusuutlik mõõde valitsenud juba kümmekond aasta ja Mureri sõnul Eestis nii öelda juba hügieeninõudeks muutunud, siis pole Lätis sellele veel sedavõrd suurt tähelepanu omistatud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474