Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. jaanuar 2022

Aastalõpu suurtehing Balti kinnisvaraturul: East Capital Real Estate sõlmis kokkuleppe kolme kinnisvaraobjekti müügiks

Fondivalitseja East Capital Real Estate sõlmis 2021. aasta detsembrikuu viimastel päevadel kokkuleppe kolme Tallinnas ja selle lähiümbruses asuva kinnisvaraobjekti müügiks. Hoonete üüripind kokku on 66 000 ruutmeetrit. Varade uueks omanikuks sai OÜ Neoinvesteeringud.
Foto: Kaupo Kalda

J13 Logistikapark asub Tallinna külje all Tänassilmas ja koosneb kahest hoonest üüripinnaga 40 000 ruutmeetrit. East Capital Real Estate II kinnisvarafond on olnud kompleksi omanik ja haldaja alates 2012. aastast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474