Autor: Signe Sillasoo • 13. jaanuar 2022

Börsile tuleva Airoboti juht: turu maht on suur ja meile barjääri ette ei tule

Tehnoloogiafirma Airobot asutaja ja juhatuse liige Heiki Aulik.
Foto: Airobot

Iduettevõtlusele keskenduva saate „Ükssarvikute kasvulava“ fookuses oli seekord õhutehnoloogia. Saates oli külas nutikaid ventilatsiooniseadmeid tootva tehnoloogiafirma Airobot Technologies asutaja ja juhatuse liige Heiki Aulik, kellega tuli juttu teadusmahukast ettevõtlusest ja ettevõtte börsile minekust.

Nimelt plaanib ettevõtte lähiajal viia läbi oma aktsiate esmase avaliku pakkumise Nasdaq Balti alternatiivturul First North Tallinn.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474