Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. märts 2022

Kõrgeima hinnatõusu tegi kinnisvara Põhja-Tallinnas

Eelmisel aastal tõusis Põhja-Tallinnas korteri ruutmeetri mediaanhind 14 protsenti, 2470 euroni, ning tehingute arv kasvas lausa 50%, analüüsib kinnisvarabüroo Uus Maa.
Paljassaare poolsaar muutub järjest atraktiivsemaks piirkonnaks.
Foto: Liis Treimann

Uus Maa analüütiku Igor Habali sõnul jätkub Põhja-Tallinnas kasv ka tänavu. „Põhja-Tallinnas pole 15 aastat nii aktiivset turgu olnud kui mullu. Kõige potentsiaalikam piirkond on praegu Paljassaare poolne Põhja-Tallinna ots. Trendikas Kalamaja liigub tänav-haaval Kopli tipu poole,“ ütles Habal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474