Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. märts 2022

Huvi üüripakkumiste vastu on kasvanud üle kahe korra

Alates veebruari lõpust on huvi üüripakkumiste vastu kasvanud üle kahe korra, näitab kinnisvaraportaali City24.ee statistika.
Üürikorteriteks ehitatud maja Tallinnas.
Foto: Liis Treimann

„Hetkel tehakse ligi 400 kontaktpäringut päevas, mis on ikka väga kõrge number võrreldes isegi tavapäraselt aktiivsete kuudega, kui õpilased ja tudengid asuvad uueks õppeaastaks elamispindu otsima,“ kommenteeris City24.ee portaalijuht Karin Noppel-Kokerov.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474