Autorid: Karl-Erich Trisberg, Piret Kergandberg, Margo Lemetti, Annika Kald • 7. aprill 2022

Balti riikide ärikinnisvaraturu analüüs ja trendid

Eelmise aasta suurimate ärikinnisvara tehingute hulka Eestis kuulus ka kolmiktehing, kus müüdi korraga Metro Plaza büroohoone Tallinna kesklinnas, Tänassilma logistikakeskus ja Rimi logistikakeskus Jüris. Tehingu hinda ei ole avalikustatud, kuid Äripäev arvutas, et omaniku seniste diskonteeritud rahavoogude meetodil oli hinnatud õiglane väärtus neil kolmel objektil aasta tagasi ligikaudu 80 miljonit eurot.
Foto: Erik Prozes
"Pärast 24. veebruari on Balti riikide ärikinnisvaraturu selgus asendunud uduga. Nähtavus tuleviku osas on piiratud, kuid võima­lused ei ole kadunud. Neis orienteerumine ning õigete valikute tegemine on aga väljakutse. Võib tõdeda, et senine ühtlane kasv asendub Ameerika mägedega,“ ütleb advokaadibüroo WALLESS partner Karl-Erich Trisberg.

Erileht Kõik ärikinnisvarast ilmus Äripäeva tellijatele neljapäeval, 7. aprillil.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474