Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. aprill 2022

Leedu fond omandas logistikakompleksi Jüris

Capitalica Asset Management, SBA Groupi investeeringute haldamise ettevõte, omandas logistikakompleksi Tallinna lähistel Jüri tööstuspiirkonnas. Tegemist on Capitalica Green Logistics Fundi teise investeeringuga alates ettevõtte asutamisest 2021. aastal. Investeering tehti lähtuvalt fondi eesmärgist laiendada oma kohalolekut Balti logistikaturul ja kaasata lähiaastatel üle 100 miljoni euro.
Omandatud laokmpleks Jüris.
Foto: Maire Iro

„Me otsime hoolega tipptasemel laopindu parimates tööstuspiirkondades. Jüri kompleks on väga atraktiivne pakkumine rentnikele, eelised on veenvad,“ ütleb Capitalica Asset Managementi tegevjuht Andrius Barštys.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474