Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. mai 2022

Südamekodud ostis Tallinna suurima erahooldekodu

Sel nädalal jõudis lõpule ostutehing, millega hooldekodude operaator Südamekodud omandas Tallinna suurima kohtade arvuga erahooldekodu, Pirita pansionaadi. 255kohaline ja eelmisel aastal valminud hooldekodu hoone kuulub EfTENi kinnisvarafondile. EfTENile ja Südamekodudele on see juba kolmas suur koostööprojekt.
Pirita pansionaat valmis eelmisel aastal.
Foto: Südamekodud

„Eestis on hooldekodusid professionaalselt opereerivaid ettevõtteid endiselt vähe ja Südamekodud tõuseb nende seast kohe esile. Meie koostöös on see kolmas projekt, kuid loodan, et see on vaid algus – usaldame Martin Kuke juhitud ettevõtet ja tema meeskonda,“ ütles EfTEN Real Estate Fund III ASi juhatuse liige Viljar Arakas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474