Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. mai 2022

Mustamäe co-living stiilis üürimaja Magma Stuudiod sai nurgakivi

Uued ja värske sisustusega korterid valmivad arendaja sõnul ehitusturul valitseva olukorra ja ehitusmaterjalide hinna kiuste ühe aasta jooksul.
Scandium Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste ja Mitt & Perlebachi juhatuse liige Kristjan Mitt.

Reedel, 27. mail pani Scandium Kinnisvara nurgakivi uuele co-living-stiilis üürimajale MAGMA Stuudiotele aadressil Laki 24/2. Üürikorterite järele on täna Tallinnas väga suur nõudlus. Kaasaaegset, kenasti sisustatud korterit on täna üüriturult pea võimatu leida. "Neis tingimustes oleme MAGMA ehitusega õiges ajahetkes ja ootame juba võimalust maja uksed tulevastele üürnikele avada,“ rääkis Scandium Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474