Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. september 2022

Rahvusvaheline reitinguagentuur hindas Summus Capitali

Rahvusvaheline reitinguagentuur Scope kinnitab Summus Capital OÜ emitendireitingu BB/Stable. Kinnitus on antud Summus Capitali kinnisvara tugeva tootluse tõttu, kuna kõrge ja stabiilne täitumus toob kaasa korduva prognoositava tulu. Scope on kinnitanud ka Summus Capitali BB-reitingu kõrgemate tagatiseta võlakohustuste kategoorias. Aasta tagasi sai Summus Capital esimese Baltikumi ettevõttena Scope’i reitingu.
Summus Capitali juhatuse liige Aavo Koppel

Scope’i reitingu põhjenduse kohaselt jätkas Summus Capital 2022. aasta juunis lõppenud 12kuulise perioodi jooksul kasvu. Scope’i korrigeeritud ettevõtte varade maht kasvas 416 miljoni euroni (+16% aastaga) ja väljaüüritav brutopind 19% võrra, mida osaliselt võimaldasid kapitaliturgude esmakordsest avamisest tulenevad positiivsed fondid (2021. aastal emiteeritud 10 miljoni euro suurune võlakiri).

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474