Autor: kinnisvara@kinnisvara • 27. september 2022

Tallinna üüriturg jätkab raugematult

Elanike kasv ei lase Tallinna elamispindade üüriturul aktiivsust kaotada niipea, ehkki piduriks võivad saada suurenev pakkumine ning kallimad energiahinnad, tõdeb kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark
Foto: Meeli Küttim

Ekspert toob välja, et Tallinna linna andmetel oli 1. septembriks Tallinna elanike arv 454 162 inimest, mis aastataguse ajaga võrreldes on suurenenud 8 955 ja aasta algusega võrreldes 9 157 inimese võrra. "Protsentuaalselt on Tallinna inimeste arv suurenenud aastaga 2% võrra ehk enneolematu tempoga. Tallinna elanike arvu kasvu taga on teadagi suures osas Venemaa terrorirünnakud Ukrainas, mis on siia toonud hulga sõjaõudude eest põgenevaid pagulasi," osutab ta põgenikele kui nõudluse kasvatajatele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474