Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. oktoober 2022

Riigimaa võõrandamine lihtsustub

Valitsus kiitis eile heaks seaduseelnõu, mis lihtsustab edaspidi maa võõrandamist kohalikele omavalitsustele, sellega muutub näiteks tööstuspargi arendamine kiiremaks, teatab Rahandusministeerium.
Foto: Erik Prozes

„Praegu on maa võõrandamise protseduur omavalitsustele bürokraatlik, liiga pikk ning riigilt arendusmaa omandamist peetakse kulukaks ja maksetähtaega liiga lühikeseks,“ tõdeb Riigihalduse minister Riina Solman. Tema sõnul on riigi ülesanne kohalikke omavalitsusi igakülgselt toetada.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474