Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. oktoober 2022

Tallinna korterite hinnatõus lõppenud

Septembris, võrreldes aastatagusega, jäi Tallinnas korteritehinguid vähemaks veerandi võrra, ent hind tõusis sel võrdlusperioodil viiendiku jagu, tõdeb kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark.
Foto: Andras Kralla

Tallinna korteriturul tehti septembris maa-ameti andmetel 703 tehingut. Tallinna korteritehingute arv jäi septembris aastatagusest 932 tehingust 25% võrra alla. Suure langusenumbri juures tuleb arvestada, et aasta tagasi käis Tallinna korteriturul osturalli, st tehingute arv ehk võrdlusbaas oli väga kõrge.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474