Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. oktoober 2022

Täna avatakse Õismäel Eesti moodsaim spordi- ja spaakeskus RING

Tallinnas Õismäel avatakse täna ligi 10000 ruutmeetril laiuv spordi- ja spaakeskus Ring, mis mahutab endas Eesti moodsaima korvpallikompleksi, soojendatud liivaga rannavolle ja -jalka väljakuid, 24/7 avatud Gym! jõusaali, mitmeid treeningsaale ja Õismäe esimest tosina saunaga spaakompleksi.
Spordi- ja spaakeskus RING.

“Ring saab lisaks esiliiga korvpalluritele uueks koduks ka mitmele spordikoolile. Siin hakkab treenima kokku umbes 1500 last,” ütles pressiteates Tallinna Spordiakadeemia Kalev juht Eduard Beilinson, kelle sõnul mahub uue korvpallikompleksi tribüünidele kuni 500 pealtvaatajat. Eesti moodsaima saali esimene rahvusvaheline noorte korvpalliturniir toimub juba sel nädalvahetusel ja sellest osavõtjad majutatakse samas kompleksis asuvas enam kui 100kohalises sportlashostelis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474