Autor: Siim Sultson • 3. november 2022

Pane raha kinnisvarasse peitu - peale langust tuleb tõus

Kodu osta on alati õige aeg, ent kinnisvarasse investeerida on nüüd aeg suisa soodne, soovitasid Eesti Kinnisvara Firmade Liidu (EKFL) konverentsil kinnisvara eksperdid ja investorid.
Koidu Arendus OÜ juhatuse liige Karin Vinkel
Foto: Raul Mee

Eilsel EKFLi konverentsil "Mis saab edasi?" vestluspaneelil "Kinnisvarainvesteeringud kriiside keerises" tõdes Everaus Kinnisvara OÜ juhatuse liige Janar Muttik, et ei näe, et eluasemete üürihinnad kukuvad. Ka Koidu Arendus OÜ juhatuse liige Karin Vinkel oli sama meelt, lisades, et pigem need hinnad ikka jätkavad tõusu. "Meil ka üürihinnad ikka tõusevad, eriti üürilise lahkumisel ja uue tulemisel," täiendas paneeli moderaator investor Kristi Saare.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474