Autor: Siim Sultson • 20. detsember 2022

Eksperdid: Üürikinnisvarasse investeerimises järgneb kõrgajale kokkuost

Kas üürikinnisvarasse investeerimise kõrgaeg on möödas? Ühest küljest paistab, et tõepoolest – nii see on. Teisalt aga terenduvad nüüd hoopis põnevamad võimalused, oluline märksõna muuhulgas on kapitaliseeritus, osutavad kinnisvaravaldkonna eksperdid.
Pildistatud teletornist.
Foto: Andras Kralla

Üürimine kui kinnisvaraturu arengutele üks tundlikumaid segmente muutub kiiresti, see teeb kaasa pea kõik võnked, ent annab aimu ka eesolevatest trendidest valdkonnas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474