Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. detsember 2022

Elanikearvu kasv suurendab pealinnas elamispindade nõudlust

Peamiselt Venemaa agressiooni eest põgenenud Ukraina pagulastest põhjustatud Tallinna elanike arvu kasv suurendab odavamate üürikorterite nõudlust; pagulased on vähsel määral jõudnud ka elamispindade turule, tõdeb kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark.
Foto: Liis Treimann

Seisuga 01.12.2022 oli Tallinna linna andmetel Tallinna elanike arv 458 586 inimest. Aastataguse ajaga võrreldes on Tallinna elanike arv kasvanud 12 763 inimese võrra, aasta algusega võrreldes 13 581 inimese võrra. Protsentuaalselt on Tallinna inimeste arv aastaga suurenenud 2,9%.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474