Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. jaanuar 2023

Kultuuriminister allkirjastab ehituskultuuri dokumendi

Kultuuriminister Piret Hartman on kuni 17. jaanuarini visiidil Šveitsis, Davosis, kus osaleb Euroopa kultuuriministrite arhitektuuripoliitika konverentsil „Avalik hüve – ühine vastutus“ ning Maailma Majandusfoorumi avamisel. Seal ta allkirjastab kohustuse järgida ruumilise keskkonna kvaliteedihindamissüsteemi, teatab Kultuuriministeerium.
Foto: Andras Kralla

„Kvaliteetne ruumiloome on tähtis, sest praegu loodud elukeskkond on pärand tulevastele põlvkondadele. Kuid ühtse ruumipoliitika puudumise ja eraarendajate vähese teadlikkuse või vastutustundetuse koosmõjus loome me elukeskkonda, mis toob kaasa inimeste sotsiaalmajandusliku kapseldumise ning süvendab ebavõrdsust. Tallinnas kasvab ruumiline eraldatus erineva sotsiaalmajandusliku taustaga inimeste vahel Euroopa pealinnadest kõige kiiremini. Hea ruumiloome ei tähenda vaid kaunist arhitektuuri, vaid aitab lahendada ka sotsiaalseid, majanduslikke ja keskkonnaga seotud küsimusi,“ rääkis Piret Hartman oma konverentsi sõnavõtus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474