Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. jaanuar 2023

Soome 2022. aasta kinnisvaratehingute maht üle aegade neljas

Soome eelmise aasta kinnisvaratehingute maht oli 7,2 miljardit eurot. See üle aegade neljas tulemus ületas aasta varasemat näitajat 2%, teatab Kiinteistöuutiset.fi.
Helsingi tänavaade.
Foto: Andres Haabu

Soome kinnisvaraturu sõltumatu platvormi KTI andmetel aasta 2022 esimesel poolel sealne kinnisvaraturu tehingute maht ulatus 4,5 miljardi euroni, mis oli kõigi aegade kõrgeim jaanuari-juuni tulemus. Aasta suurim tehing tehti kevadel, kui Keva pensionifond ostis Stockmanni kaubamaja kinnistu Helsingi kesklinnas umbes 400 miljoni euro eest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474