Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. jaanuar 2023

Aastal 2022 unistati majast, kuid osteti korter

Lõppenud aastal vaatasid kinnisvarahuvilised kõige rohkem Harjumaal mere ääres asuvate suurte eramute müügikuulutusi, kuid enim ostu-müügitehinguid tehti Tallinna ja selle lähiümbruse korteritega, samas fookus nihkub Harjumaast aina kaugemale, teatab portaal Kinnisvara24 oma aastakokkuvõttes.
Foto: Andras Kralla

„Kõikide maakondade statistika näitab, et enim pakkus inimestele huvi eramajade müügikuulutused, kuid tehinguid tehti mullu kõige rohkem ikkagi korteritega,“ tõdes Kinnisvara24 tegevjuht Urmas Uibomäe. Tema sõnul soovib eestlane endale privaatset eluaset, kuid paraku seavad inimeste võimalused kodu valikule piirid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474