Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. veebruar 2023

US Real Estate ja 1Partner Ehitus teevad Bondorale 10 kuuga 1500 ruutu äripindu

Arendaja ja ehitaja lubavad vastavalt sõlmitud lepingule rajada kunagise Tondi Sõjakooli kvartali ajaloolisse hoonesse kaasagsed büroopinnad detsembriks. Arhitektuurse projekti tellimuse täidab HGA Arhitektid.
Endisest sõjakooli hoonest saab büroohoone.
Foto: HGA Arhitektid

Park Tondi elu- ja ärikvartalis aadressil Sõjakooli 6 paiknev tsaariaegne ehitis oli enne Nõukogude okupatsiooni algust kasutusel Eesti kaitsejõudude sõjakooli sauna- ja vahtkonnahoonena. Pärast ehitustööde lõppu käesoleva aasta detsembris, valmib hoone kahel korrusel kokku 1500 ruutmeetrit kvaliteetset ja kaasaegset büroopinda. Hoone üürnikuks saab finantsettevõte Bondora.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474