Autor: Siim Sultson • 27. veebruar 2023

Kinnisvarakorrashoidu iseloomustab jätkuv stabiilsus

Kinnisvarahoolduse valdkonna suurimaid väljakutseid on jätkuvalt palgakasv. Muidu stabiilses valdkonnas jätkub vankumatu järjekindlusega konsolideerumine ning tööd jagub igale inimesele, sõltumata tema vanusest, olulisim on hoopis kompetents, märgib Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ juhatuse liige ja juhatuse esimees Andry Krass.
Foto: Raul Mee, Andres Haabu

1.Milline on kinnisvarahoolduses muu kinnisvaraturu taustal hetkeolukord?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474