Autor: Teeli Remmelg • 13. märts 2023

Arco Vara: ehitushindade langus saab toimuda vaid kasumi arvelt

Ehitus- ja kinnisvaraturul endiselt olulist hinnalangust oodata ei tasu. „Hetkel ei ole näha, et hindadel oleks ruumi langeda millegi muu kui ettevõtte kasumlikkuse arvelt, kuid samas ei müü keegi ka veel enda tooteid miinusega,“ rääkisid kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko Niinemäe ja ehitusettevõtte Arco Tarc juht Lauri Männiste saates Eetris on ehitusuudised.
Arco Vara tegevjuht Miko Niinemäe (paremal) ja ehitusettevõtte Arco Tarc juht Lauri Männiste.
Foto: Äripäev

Saates räägime lähemalt kinnisvara- ja ehitusturu olukorrast ja milliseid prognoose tehakse lähitulevikuks. Kuhu liiguvad ehitusmahud ja ehitushinnad? Kas materjaliturg on viimaks stabiliseerumas või on märgata uut ohtu, mis mõjutab selle defitsiiti? Kas töötajaid on praegu juba ehitusmahtude vähenemise tõttu kergem leida?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474