Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. märts 2023

Swedbankist saab 0-intressiga peale kodulaenu muidki tooteid ja seda septembri lõpuni

Swedbank pakub eraisikutele ja ettevõtetele energiasäästule suunatud laene ja liisinguid esimesel kahel aastal 0% marginaaliga, et soodustada riiklike toetusmeetmete kõrval kiiremat üleminekut keskkonnasõbralikematele lahendustele.
Foto: Andras Kralla

Eripakkumise abil saavad nii eraisikud kui ka ettevõtted osta või ehitada A-klassi eluaseme, rahastada päikesepaneelide ja keskkonnasõbralike autode (CO2 heitmete tase kuni 50 g/km) ostu, samuti parandada energiatõhusust ning kasutada muid jätkusuutlikke lahendusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474