Autor: kinnisvarauudised.ee • 31. märts 2023

Kapitel laseb 1,3 miljoni euro eest puhastada tulevase arenduse pinnase

Kinnisvaraettevõte Kapitel laseb mere ääres Tallinna linnahalli kõrval asuvalt Kalasadama tn 10 kinnistult eemaldada 10 000 kuupmeetrit reostunud pinnast, et rajada sinna 200 toaga hotell. Puhastöid teeb EcoPro, tähtaeg on 10. juuni.
Kapitel kavandab Tallinna linnahalli kõrvale 200 toaga hotelli.
Foto: Andras Kralla

Üle 10 000 kuupmeetri reostunud pinnase likvideerimise ja utiliseerimise tööd teostab EcoPro ning tööde maksumus on üle 1,3 miljoni euro.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474