Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. aprill 2023

Telliskivi Kvartali arendaja sai novembris valmiva 3000-ruuduse ärihoone üleni väljaüüritud

PLKV Investi Tallinnas asuvas Telliskivi Kvartalis rekonstrueeritav K-hoone on juba 8 kuud enne valmimist üürilepingutega kaetud. Üle 3000m2 üüripinnaga K-hoone ankurüürnikuks on taastuvenergia arendaja Sunly AS, lisaks mahtusid majja veel mõned üürnikud, näiteks kinnisvaraarendaja Liven AS.

K-hoone saab rekonstrueerimise tulemusel juurdeehituse ning sellest tuleb modernne ja energiatõhus büroohoone, kus on kõige moodsamad tehnosüsteemid ja katusel päikesepark. Hoone on Telliskivi Kvartalile omase iseloomuga ning loob koos rekonstrueeritava ajaloolise sepikojaga unikaalse koosluse ajaloolisest ja modernsest arhitektuurist. Telliskivi Kvartali arendaja PLKV Investi esindaja Ago Silde sõnul sai K-hoone ehitust alustatud enne üürilepingute sõlmimise algust. „Seetõttu on nüüd üürilepingu sõlminud klientidel suurepärane võimalus oma vajaduste järgi valmiv uus büroo juba sel aastal kätte saada“.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474