Autor: Laura Saks • 27. aprill 2023

Suvel algab Keskturu lähedal Hiltoni hotelli ehitus

Tallinna Tartu maanteele hakkab selle aasta suvel kerkima uus hotell Hampton by Hilton, mida planeeriti sinna juba aastaid tagasi, ent koroonakriis lükkas ehitust muudkui edasi. Hotell valmib järgmise aasta detsembriks.
Eha Keskus on avatud veel viimaseid nädalaid, sest juba suvel ootab maja ees lammutamine.
Foto: Liis Treimann

Nüüd on aga Eha Keskuse ustel sildid, et viimast päeva saab ostmas käia veel 9. mail ja juba järgmisest päevast on poed suletud. Kinnistu omanik ja ühtlasi hotelli arendaja GVP Invest Estonia juhatuse liige Sigitas Daugnoras ütles, et ehitus algab 2023. aasta suvel ja uus hotell valmib 2024. aasta detsembris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474