Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. aprill 2023

Huvi kinnisvara vastu on hüppeliselt kasvanud

Portaalis Kinnisvara24 on ühe kuuga päringute arv poole võrra kasvanud, kusjuures kõige suuremat huvi pakuvad eestlastele maa müügipakkumised, mida otsitakse senisest üle kolme korra sagemini.
Kinnisvara24 portaali tegevjuht Urmas Uibomäe.
Foto: Andres Haabu

Kinnisvara24 portaali värske statistika näitab, et võrreldes veebruarikuuga tehti märtsikuus portaali kaudu 50% rohkem päringuid. Päringud kasvasid kõikides tootegruppides, millest kõige suurema tõusu tegid maa (+338%) ja äripindade (+81%) müügipakkumised ning uusarenduste pakkumised (+214%).

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474