Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 5. mai 2023

Arendusettevõtete I kvartali käibe TOP 52: kes edestab keda

Arendusettevõtete pingerea 52 esimest tegid 2023. aasta esimeses kvartalis käivet 62,93 miljonit eurot. Seekord käibe 10 miljoni piirini ükski ettevõte ei küündinud. Paljudel neist käive kasvas, ent päris mitmel kahanes.
Arendajate I kvartali käive, võrreldes aastatagusega, kasvas.
Foto: Andras Kralla
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474