Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. mai 2023

Uusküla: aastaks 2024 on kliendid tagasi

Tänasel just toimuval Äripäeva Kinnisvaraarenduse konverentsil Eesti majanduseanalüüsi tutvustades märkis Luminor Eesti peaökonomist Lenno Uusküla, et kinnisvaras ostujõud kahanes 25%, võrreldes aastaga 2019 - nüüd aga on olukord paranemas.
Luminor Eesti peaökonomist Lenno Uusküla märgib, et paraku Euroala intressmäär ja inflatsioon peavad kokku saama.
Foto: Liis Treimann

Luminor Eesti peaökonomist Lenno Uusküla märkis, et majanduses on saabunud rahunemisehetk. I kvartal on pigem nõrk, ent II ei tule ka hea. "See kriis on olnuid kallim, kui Covidi kriis," lisas ta. Langus on kestnud kvartaleid. Majanduslik kindlustunne langes kivina.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474