Autor: kinnisvarauudised.ee • 24. mai 2023

Mapri Ehitus ehitab Irusse ärimaja

Poolsaare Ärimaja ja Mapri Ehitus allkirjastasid lepingu Iru Ärimaja ehituseks. Äsja renoveeritud Vana-Narva mnt ja Saha-Loo tee ristmikule kerkiv A-energiaklassi ärihoone valmib 2024 aasta suvel. Investeeringu suurus on ligikaudu 4 miljonit eurot.
Tulevane Iru Ärimaja.

Iru Ärimaja suletud netopind on 4312 m2, kokku tuleb hoonesse 11 äripinda – kaks suurt kaubanduspinda ja õheksa stock-office tüüpi äripinda. Iru Ärimaja üks ankurrentnikest on AS Würth, kelle esindus saab olema ühel suurematest kaubanduspindadest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474