Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. juuni 2023

Tallinna korterite kukkunud nõudlus aasta lõpus pöördub

Pealinna korterite taskukohasuse langus aasta esimeses kvartalis ootuspäraselt süvenes, kuna intressimäärade tõus suurendab laenukulusid, samas kerkiv euribor saavutab tipu aasta lõpus ja korterite taskukohasus paraneb, märgib Swedbanki ökonomist Marianna Rõbinskaja
Kiire hinnakasv on korterite hinna ja palga suhet oluliselt halvendanud.
Foto: Liis Treimann

Korteriturul eelnevatel aastatel toimunud kiire hinnakasv, mis on korterite hinna ja palga suhet oluliselt halvendanud. Eelmise aasta ülemäärane nõudlus korteriturul on asendunud ettevaatlikkusega ning turg otsib uut tasakaalu. See omakorda toob Swedbanki hinnangul sel aastal mõõduka hinnakorrektsiooni.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474