Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. juuni 2023

Bonaval valmib tänavu Mustamäel rida müügikortereid ja veel enam üürikortereid

Arendaja alustab suvel Uus-Mustamäe arenduses aadressil Aiandi 14 44 korteriga B-energiaklassi maja ehitust ja müüki - need kodud saavad valmis 2024. aasta lõpuks. Samas kõrval saavad käesoleval aastal valmis 65 müügikorterit ja 99 üürikorterit.
Bonava hakkab suvel ehitama Aiandi 14 kortermaja (Visuaal: Bonava).

Bonava Eesti müügi- ja turundusjuhi Lauri Laanoja sõnul on uue etapi müügiga alustamine märk sellest, et vajadus kvaliteetsete uute korterite järele on olemas ka siis, kui kinnisvaraturg tervikuna on keerulises olukorras.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474