Autor: Simo Sepp • 29. juuni 2023

Kinnisvarainvestor: üüriturg on täna väga terve ja väga hea koha peal

Tallinnas on praegu üürikortereid pakkumises taas alla 1300 ja see on vesi üüriinvestorite veskile, kinnisvaraturul on taas aktiivsust ja julgust, märkis nii investori kui ka maaklerina tegutsev Algis Liblik.
Algis Liblik märgib, et pool aastat tagasi oli Tallinnas pakkumises 1600-1700 üürikorterit - see oli ülepakkumine, Tallinna normaalsus on 1200-1300.
Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis käisid kinnisvarainvestorid ning taskuhäälingu „Kinnisvarajutud“ vedajad Algis Liblik ja Siim Semiskar, kelle sõnul näevad nad kinnisvara ostjate puhul, et uus normaalsus on võetud omaks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474