Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. juuli 2023

Metro Capital rajab EBSi peahoone kõrvale maamärgilise kõrghoone

Estonian Business School SA (EBS) linnaku kogumaht on tulevikus 44 000 m2 ja arendusprojekti eeldatav maksumus 100 miljonit eurot. Projekti teostab EBS koos Metro Capitaliga.
Tallinna kerkib uus kõrghoone.

Õppimis- ja ettevõtluslinnaku maamärgilise osana kerkib Tallinna kesklinna, Lauteri 3 aadressile 30korruseline kõrghoone, mille on projekteerinud ALA Arhitektid Soomest (tuntumad arhitektuursed tööd on Helsinki Oodi raamatukogu ja Vantaa lennujaama uus terminal).

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474