Autor: Siim Sultson • 18. mai 2023

Arendajad: uusarenduse hind ei lange, aga alla kaubelda saab

Elukondliku uusarenduse hinnalangetus on arendajaile delikaatne teema. Kui palju võiks hind langeda, eriti aga kui palju selleks keegi konkreetselt valmis on - hoidutakse otse vastamast. Vastustest - kellelt konkreetsemalt, kellelt ümmargusemalt - saab aimu altpoolt.
Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar osutab kauplemisruumile konkreetselt.
Foto: Andras Kralla

Niisiis sai arendajatele elukondlike uusarenduste osas esitatud järgmised kaks küsimust: Kui palju ja millistel tingimustel elukondlikes uusarendustes hinnad eeloleval poolaastal langevad? Kui palju olete oma uusarendustes valmis hinda langetama?

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474