Autor: Siim Sultson • 18. mai 2023

Arendajad: uusarenduse hind ei lange, aga alla kaubelda saab

Elukondliku uusarenduse hinnalangetus on arendajaile delikaatne teema. Kui palju võiks hind langeda, eriti aga kui palju selleks keegi konkreetselt valmis on - hoidutakse otse vastamast. Vastustest - kellelt konkreetsemalt, kellelt ümmargusemalt - saab aimu altpoolt.
Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar osutab kauplemisruumile konkreetselt.
Foto: Andras Kralla

Niisiis sai arendajatele elukondlike uusarenduste osas esitatud järgmised kaks küsimust: Kui palju ja millistel tingimustel elukondlikes uusarendustes hinnad eeloleval poolaastal langevad? Kui palju olete oma uusarendustes valmis hinda langetama?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474