Autor: kinnisvarauudised.ee • 24. mai 2023

Järgmisel aastal tuleb tõusulaine - mahud-hinnad põrutavad Soomele järgi?

Euribori tõus seni veel uusarenduste projekte tugevalt ei mõjuta - vähemalt seisma pole see neid siiani pannud. Turg ei ole päris maha jahtunud, õige hinnaga toode ju müüb ja ka kolli nurga taga ei paista, selgus eilsel Äripäeva Kinnisvaraarenduse konverentsil kinnisvaraarendajate meeleolust.
Hepsori juht Henri Laks, Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar ja Uus Maa Kinnisvarabüroo partner/juhatuse liige Mika Sucksdorff olid turuolukorra diagnoosimises ühel meelel.

Vestlusringis "Kinnisvaraarenduse turutrendidest – ohud, võimalused" osalesid Uus Maa Kinnisvarabüroo partner/juhatuse liige Mika Sucksdorff, Hepsori juht Henri Laks ja Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474