Autor: Tõnu Toompark • 1. august 2023

Toompark: korterihindade kiiret langust või tõusu ära oota

Korterite vanuseklassid kirjeldavad teatavat korterite kvaliteediklassi. Hinnaliikumised vanuseklassides kirjeldavad turu arenguid paremini kui üsna abstraktne tehingute keskmine hind, kirjutab kinnisvaranalüütik Tõnu Toompark.
Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark nendib, et hindade liikumised on lauged ja rahulikud.
Foto: Andras Kralla

2023. aasta II kvartali Tallinna 2 459 korteritehingu keskmine hind oli 3136 €/m² ehk eelmisest aastast 6,7 ja eelmisest kvartalist 7,9% rohkem. Vaadates korteritehinguid vanuseklasside lõikes tuleb öelda, et tehingute hinnad püsivad paigal või on pigem kerkimas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474