Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. august 2023

Uus voor: riik annab arenduse ja ehituse e-hüppele uue käigu

Kliimaminister Kristen Michal saatis kooskõlastusringile eelnõu, millega muudetakse ehituse e-hüppe toetuse andmise tingimusi. Toetuse teine voor algab sügisel ning toetusteks on jagada kuni 2 miljonit eurot.
Veebruari algul oli üks toetuse saajatest kinnisvaraarendaja Liven.
Foto: Liis Treimann

„Tegemist on olulise meetmega, mis aitab kaasa digipöördele ehitusvaldkonnas ning tõstab sektori tootlikust. Kuigi e-hüppe toetuse esimene voor toimus edukalt ja suuri probleeme polnud, oli näha, et taotlusvooru tingimusi on võimalik nii taotlejate, hindamiskomisjoni kui ka vahendusasutuse jaoks paremaks muuta,” sõnas Kliimaministeeriumi e-hüppe programmijuht Regina Viljasaar-Frenzel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474