Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. august 2023

Fosforiit hävitab Lääne-Virumaa kinnisvaraturu

Linnades pole probleemi - kes ikka turuplatsile või parki kaevanduse teeb, ent maapiirkondades on siiani hämar, millise kinnistu fosforiidikaevandus neelab või kelle tagahoovis rasketehnika müttama hakkab.
Foto: Andras Kralla

„Kuna hetkel on fosforiidi kaevandamise idee sõna otseses mõttes ainult idee, siis loomulikult pole ka teada, kuhu täpselt tulevikus kopp maha lüüakse ning kuhu rajatakse suured maardlad. See teadmatus on aga paljud Lääne-Virumaale krunti või maja otsivaid inimesi ära hirmutanud ning ostuotsuseid lükatakse edasi hoolimata taskukohastest hindadest,“ ütles Pindi Kinnisvara põhja ja ida regiooni juht Kristen Oliver Rattasepp.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474