Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 8. september 2023

Arendusettevõtete kasumi TOP 14: aasta 2022 tõi kasumimiljonäridele prisket lisa

Värskete majandusaasta aruannete põhjal selgub, et arendusettevõtete 2022. aasta miljonikasum, võrreldes aastaga 2021, kasvas üle kolmandiku. Miljonäride pingerea esikolmik pistis tasku pea poole kõigi kasumimiljonäride kogukasumist.
Foto: Andras Kralla
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474