Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. september 2023

Hanschmidt avas terviskeskuse

Kivimäe tervisekeskus, milles tegutsevad Kivimäe Perearstikeskus ja Haldja Hambaravi, asub Nõmme ja Kivimäe piiril miljööväärtuslikus Sanatooriumi pargis aadressil Põllu 63. Hoone arhitekt on Indrek Suigusaar arhitektuuribüroost Pluss ja ehituse peatöövõtja Infortari ettevõtete gruppi kuuluv INF Ehitus.
Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt märkis, et terviselinnaku ja taastusravi jaoks on tegemist ideaalse asukohavalikuga (Foto: Arbo Rae).
Foto: Arbo Rae

„Uus tervisekeskus on osa arenevast Nõmmest ja Hiiu terviselinnakust – loodame et see annab Nõmmele veel enam väärtust juurde. Terviselinnaku ja taastusravi jaoks on tegemist ideaalse asukohavalikuga – ainuüksi siinne keskkond mõjub juba tervendavalt,“ märkis Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474